SEKIROMET® – MOBILNA ENOTA NA VAŠIH DOGODKIH!

Zabava, kot je še ni bilo, zdaj tudi na vašem prizorišču!

VZNEMIRLJIVO DOŽIVETJE – V VSAKEM VREMENU
Pozabite na pikado ali bowling. Prav nič se ne more primerjati s tistim posebnim občutkom, ko se vaša sekira zapiči v mehak les v centru tarče.  Zdaj tudi na vašem dogodku, in to ne glede na vreme, kajti mobilna enota  ima svojo streho.

Prav tako pa imamo “notranjo mobilno enoto”, ki jo lahko postavimo kjerkoli (pogoj je višina stropa vsaj 3,2 m in ravna tla).   

PROGRAM ZA VSAKOGAR
Popestrite vaš dogodek – povabite obiskovalce, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje. Ker met sekire ni šport na moč, se v tej disciplini lahko varno pomerijo tako dame, gospodje kot tudi otroci (v spremstvu staršev, od 8 let naprej).

ZABAVNE TEKMOVALNE IGRE
Po kratki šoli sekirometa, v kateri se poučimo o varnosti in tehniki metanja sekire, sledijo različne zabavne igre, ki prav vsem narišejo nasmeh na obraz. Prireditev zaokroži turnir med udeleženci s priznanji za prve tri in medaljo za zmagovalca.

Zabava ves čas poteka pod skrbnim vodstvom naših, posebej usposobljenih inštruktorjev, zato naj vas varnost ne skrbi.

PONUDBA

A) Klasična enota za poslovne dogodke

CENA: 1990€ + DDV za tri ure programa (ena standardna mobilna enota s štirimi tarčami na prikolici)

Cena vključuje:  dostavno vozilo + avtoprikolica s štirimi tarčami, vodenje programa, zavarovanje, potrošni material, priznanja in nagrade za zmagovalce.

B) Indoor enota

Cena: od 900€ + ddv. Vprašajte nas za več informacij.

C) gozdarska enota

Cena: od 500€ + ddv. Vprašajte nas za več informacij.

DOPLAČILA

  • potni stroški
  • daljši programi
  • čakalne ure

Za več podrobnosti programa nam pišite za ponudbo >> info@axe-throwing.si 

PROSTORSKE ZAHTEVE
Dostopnost lokacije s posebej prilagojeno avtoprikolico (lahko brez vozila). Tla morajo biti ravna.  Minimalno 64m2 (8x8m ali 16x4m) za eno mobilno enoto s štirimi tarčami. Minimalna višina stropa 3,2 m. Minimalna višina stropa za dostop 2.3m za prikolico, v kolikor gre za notranjo mobilno enoto, kjer tarče postavimo znotraj objekta, pa je dovolj običajen dostop.

VEČ INFORMACIJ IN SPLOŠNI POGOJI
Varnost: Za varnost skrbi izurjeno osebje, ki vodi potek programa. Priporočamo, da se sekiromet umesti v čimbolj zgodnjo fazo dogodka, saj pretirano vinjenim lahko zavrnemo sodelovanje. Igralci morajo pred igro podpisati izjave o prevzemu odgovornosti.

Vsak mobilni sekirometni dogodek se organizira posebej / glede na število udeležencev, želje …  V ponudbo lahko v primeru večjih dogodkov dopolnimo tudi  z dodatno ponudbo hrane (burgerji), pijače (kraft piva), pohištva, šotorov, animacijo, DJ-a in vsem, kar potrebujete za fantastično doživetje!

Pišite za rezervacijo!

Zagotovite si termin - pišite nam za okvirno rezervacijo in podrobnejšo ponudbo!

Mobilni sekiromet na vašem dogodku - usekano nepozabna zabava!
Pišite za rezervacijo!

Galerija: Mobilni sekiromet na Grajskih dnevih na Ljubljanskem gradu (foto: Ljubljanski Grad)

ŠE NEKAJ DOGODKOV:

Z mobilno enoto smo gostovali na Grajskih dnevi na Ljubljanskem gradu, pred Švicarijo v Tivoliju, kjer je požela velik medijski odziv, pred Cankarjevim domom, na Ljubljanski Špici, na plaži v Strunjanu, na Metal Days v Tolminu – nekaj fotk najdete tule >>, v Cvetličarni, na Festivalu lesa v Kočevju, na Državnem tekmovanju slovenskih gozdnih delavcev v Postojni, na dogodku Rock Radia na SEMPLU v Portorožuv nazabavi v Cvetličarni in odpotovali celo vse do Zagreba (dogodek z našo mobilna enoto velja za PRVI axe throwing na Hrvaškem) in odpotovali celo vse do Beograda!

Kam bo pot še vodila naš mobilni sekiromet ? Morda prav na vaš dogodek! Pišite za ponudbo na >> info@axe-throwing.si