sekiromet-fransiza

Franšiza

Res je,  Sekiromet™ je lahko zanimiva poslovna priložnost tudi za vas! Postanite član družine AXE THROWING EUROPE™  in odprite center za metanje sekir v vašem mestu.  Če želite na enem mestu zvedeti in urediti vse, kar potrebujete za odprtje svojega centra, nam pišite. Namesto, da izgubljate čas, ustvarjate nepotrebne stroške in odkrivate toplo vodo  – se raje povežite z nami.

Ponujamo poslovno, izvedbeno in upravljalsko – operativno svetovanje pod našima znamkama Axe Throwing Europe™ in Sekiromet™.

Pripravili smo celosten Priročnik za vzpostavitev ter vodenje Axe Throwing Europe™ centra, ki vam bo pomagal, da bo vaš center v skladu tako z lokalno zakonodajo kot z mednarodnimi pravili stroke. Veliko časa in denarja vam lahko prihrani tudi to, da vam treba razvijati lastnih konstrukcijskih rešitev za ograde, tarče in opremo centra, niti zgubljati časa z oblikovanjem celostne podobe, komunikacijskih rešitev, tabel, letakov …. S sodelovanajem z nami pridobite pravice do uporabe komunikacijskih sredstev oz. “Brand booka”, k zajema vse od komunikacijske strategije, imen, tekstov, logotipa, tabel, šablon, spletne strani,  sistema rezervacij, darilnih bonov kot tudi oglasnih sporočil, majic, fotografij ipd …

Skrajšamo tudi pot do obvezne in ugodne zavarovalne police, z vami delimo znanje za pridobivanje potencialnih sponzorjev. Skupaj gradimo bazo igralcev in sodelujemo pri organizaciji regijskih in mednarodnih turnirjev – skupaj smo lahko samo boljši.

Kaj potrebujete sami? Dobro lokacijo (čimvečji okoliški bazen), primeren prostor z višino stropov več kot 3 metre in nekaj začetnih investicijskih sredstev. Pošljite nam mail z vašo predstavitvijo in kratkim opisom vaše vizije in javimo se vam z našim predlogom za sodelovanje!

Pišite na: fransiza@axe-throwing.si

Axe Throwing Europe je ponosni dobitnik nagrede CONVENTA – Best event award 2019 – WINNER OF THE AUDIENCE