VABIMO VAS, DA POSTANETE NAŠ STRATEŠKI PARTNER ALI POKROVITELJ ZIMSKE LIGE V SEKIROMETU®  – POSTANITE DEL NAJBOLJ VROČE DRUŽABNE AKTIVNOSTI!

Predstavljamo vam  »odbito« priložnost za aktivacijo vaše znamke.  Vabimo vas, da vašo znamko na igriv način približate ciljni skupini skozi izkustveni marketing, igrifikacijo – prvoosebna interakcijo, ki dokazano krepi zavzetost in omogoča povezovanje na čustveni ravni.

ZAKAJ JE MET SEKIRE TAKO PRILJUBLJEN?

 Jasen koncept in skrbno načrtovana stategija: »Odsekajte stres z metom sekire v tarčo, v dobri družbi, ob glasbi, prigrizkih in pivu, predvsem pa ob skrbnem vodstvu bradatih inštruktorjev« sta povzročili, da smo samo letu dni postali ena najbolj priljubljenih (morda celo najbolj seksi) družabnih aktivnosti, o kateri so poročali praktično vsi časopisi, revije, spletni mediji in televizije v Sloveniji. Skorajda ni Slovenca ali Slovenke, ki ne bi slišal za Sekiromet®. 

Ocenjujemo, da se je v letu 2019 v metu sekire pomerilo več kot 10.000 nasmejanih sekirometalcev. Poleg Axe throwing Europe centra na Kajuhovi ter igrišča pod hrasti v Orehovem gaju smo Sekiromet® promovirali tudi z mobilno enoto na številnih odmevnih dogodkih: Grajskih dnevi na Ljubljanskem gradu, pred Švicarijo v Tivoliju, pred Cankarjevim domom, na Ljubljanski Špici, na plaži v Strunjanu, na Metal Days v Tolminu, v Cvetličarni, na Festivalu lesa v Kočevju, na Državnem tekmovanju slovenskih gozdnih delavcev v Postojni, na dogodku Rock Radia na SEMPLU v Portorožu in odpotovali do Zagreba in celo vse do Beograda!

Za piko na i  pa smo z dogodkom »Launch Axe Throwing Europe« na festivalu Conventa Crossover prepričljivo osvojili nagrado: CONVENTA BEST EVENT AWARD 2019 – Winner of the audience.

ZIMSKA LIGA V SEKIROMETU – DRŽAVNO PRVENSTVO V PRVENSTVO V METU SEKIRE WATL SLOVENIA 2020. 

Poleg rekreativnih turnirjev  –  posebej so nam v spominu ostali Božični AXE-perience turnir, ter Pustni in Haloween turnir, kjer so sekire metali vikingi, čarovnice, drvarji in druga izbrana druščina – smo lani prvič organizirali čisto pravo športno tekmovanje »Zimska liga – Sekiromet 2019«.  

Na sedmih turnirjih se je v finale kvalificiralo 16 najboljših in maja 2019 smo na državnem prvenstvu po napeti tekmi dobili državnega prvaka v metu sekire WATL SLOVENIA 2019.  

PRIHAJA ZIMSKA LIGA 2020

Letos pripravljamo štiri kvalifikacijske turnirje (22. januarja, 12. februarja, 18. marca, 15. aprila) in finale »Državno prvenstvo v prvenstvo v metu sekire WATL SLOVENIA 2020«,  ki bo 15. maja 2020.

Nabor nagrad še zbiramo, glavna nagrada pa je »Udeležba zmagovalca na European Open turnirju v metu sekire po sistemu WATL v Londonu, predvidoma od 3. do 5. julija 2020.«

Naš cilj je, da skupaj z vami razvijamo zgodbo, se prilagajamo vašim željam ter s skupnimi močmi zadanemo »bullseye«!  Pokličite nas na 040 87 87 38 ali nam pišite na info@axe-throwing.si

PONUDBA ZA POKROVITELJSTVO ZIMSKE LIGE 2020

Kaj ponujamo v okviru pokroviteljstva zimske Lige / DP Sekiromet WATL Slovenia 2020?

  • promocijo na dogodkih Lige in napovednih materialih

  • objave na naši web strani, press sporočilih, družbenih omrežjih

  • popust na organizacijo vseh dogodkov pokrovitelja (za zaposlene, za poslovne partnerje, interni turnirji…)

 

Paketi že od 100 € naprej (možne so tudi praktične nagrade).

PONUDBA ZA STRATEŠKO PARTNERSTVO 2020:

Kaj ponujamo v okviru strateškega partnerstva?

  • Izpostavitev v centru – ograd: TOP banner nad tarčo, hashtag pod tračo, možnost izobesa transparenta, možnost izpostave produktov

  • izpostavo z linkom na naši web strani, izpostavo na letakih in plakatih, možnost organizacije nagradnih iger in podeljevanja nagrad v centru in na socialnih omrežjih centra

  • izdaten popust na organizacijo vseh dogodkov partnerja (za zaposlene, za poslovne partnerje, interni turnirji…)

 Paketi že od 500 € naprej.

Posebne ugodnosti za pokrovitelje in partnerje:  

  • organizacija in izvedba nepozabnih dogodkov: vodeni »show« program sekirometa od varnostnih napotkov, poskusnih metov, zabavnih igric – do resnega turnirja na izpadanje. Primerno za  teambuildinge za velike (do 100) in male skupine (do 12 oseb), PRESS, VIP in vse B2B dogodke, na primer ob predstavitvah novih izdelkov, obletnicah… Možnost zakupa celega centra, tudi za dvojen termin (do 4 ure), z dodatnim zabavnim programom. Pestra gostinska ponudba!

  • možnost zakupa rednih terminov za treninge sekirometa, zabavo in sproščanje stresa

  • možnost redne prisotnosti v našem centru in v medijih v obliki strateškega partnerstva

  • izvedbo mobilnih dogodkov Sekiromet®a  tudi pri vas, na terenu