Za nami je že drugi turnir Zimske lige v metu sekire, ki šteje za kvalifikacije na državno prvenstvo WATL SLOVENIA 2020.

Včeraj, 12. februarja 2019 je v Axe Throwing Europe™ centru na Kajuhovi 35 sekire vihtelo in lučalo kar 28 tekmovalk in tekmovalcev.

Na drugem turnirju je dvema tekmovalcema uspelo preseči magičnih 200 točk – zmagovalec drugega turnirja je z 216 točkami postal Alojz Urh. Tik za petami z 206 točkami mu sledi Simon Šega, na tretjem mestu pa lanski rekorder, ki se mu je uspelo v enem dnevu vpisati v Klub 60 in tudi Klub 64 – Zlatko Permoser, ki je tokrat dosegel 199 točk.

Na pol poti do finalnega turnirja, ki bo v petek, 15. maja, se je že izoblikovala lestvica favoritov. Prvo mesto in 432 točk priprada Alojzu Urhu, sledi mu Simon Šega z 406 točkami, na tretjem mestu pa vedno odlična in daleč najboljša med ženskami – Aša Grahelj, ki ima po dveh turnirjih skupno 393 točk.

Lestvica rezultatov drugega turnirja tule >> 2 TURNIR ZIMSKE LIGE 2020 REZULTATI

Skupna razvrstitev po dveh turnirjih >> SKUPNA RAZVRSTITEV TURNIR 1 + 2

PRIJAVI SE NA TRETJI TURNIR >>

Pridi na tretji turnir in se pridruži boju za državnega prvaka v sekirometu!

Vabljeni k prijavi na tretji turnir, ki bo 18. marca 2020!
PRIJAVI SE NA TRETJI TURNIR >>

Rednemu delu turnirja je sledilo razigravanje najboljših 16 v bojih na izločanje. Na stopničkah tudi tokrat ni bilo večjih presenečenj, Alojz Urh je tudi razigravanju pometel s konkurenco in prepričljivo osvojil prvo mesto. Drugi je bil Simon Šega, tretja v razigravanju pa Aša Grahelj!

Glavni pokrovitelj Zimske lige v metu sekire je z akcijo 1+1 pivo gratis poskrbel, da grla niso ostala suha – vsi, ki prvo pivo plačali prek aplikacije mBills, so spili drugega zastonj!

Naši pokrovitelji so poskrbeli za nagrade najboljšim trem: majice mBills – mobilna denarnica – Odsekaj stroške!, izborom odličnih craft piv slovenske Pivovarne Hopsbrew. Vsi zbrani smo se zabavali ob čistem rocku Rock Radia.

* Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!