Sekiromet za Noč čarovnic – najbolj usekana zabava v maskah

Iščete idejo za hudo Halloween žurko s prijateljicami ali prijatelji? Pridite na Sekiromet, najbolj strašno zabavo 31. oktobra ob 19.00 uri! Pričakujemo pestro druščino vikingov, indijancev, zombijev, čarovnic, drvarjev, princes, plesalk, mumij,  pujskov in zajčkov, ki se bodo na dogodku pomerili v rekreativnem turnirju v sekirometu. Vabljeni tudi začetniki – vse o pravilnem metu vam pokažemo še pred turnirjem.

Tokrat bomo namesto v običajne tarče ciljali v zombije! Zmago človeške rase bomo proslavili z zabavo v rock’n roll slogu z glasbo našega medijskega pokrovitelja ROCK RADIA, ter z odličnimi craf pivi in hudimi pulled pork burgerji iz smokerjev Orehovega gaja / seveda potem, ko zaklenemo sekire na varno.

Kaj je tokrat posebnega?

Turnir bo potekal ločeno v moški in ženski kategoriji, poleg nagrad za prvo, drugo in tretje mesto v obeh kategorijah pa bomo nagradili tudi najboljšega pobijalca zombijev (turnir na zombie tarčo)  in najboljšo masko!

Za super pevsko-plesno vzdušje bo poskrbel DJ Uroš iz Zabavaj.me. Odlična zabava zagotovljena!

Urnik:

19.00 – Prihod in registracija udeležencev turnirja
19:30 – Začetek programa, Ogrevanje
20:00 – Predtekmovanje
21:00 – Play-off
21.15 – Zombie turnir
21:30 – Podelitev nagrad
22.00 – Zabava z DJ-em

Pridite potrenirat – Zimska liga se bliža. Zberite ekipo in najemite kombi ali avtobus 🙂

Promocijska cena vstopnic: 14€ na tekmovalca (vključuje ddv).

POZOR: Število vstopnic je omejeno, zato si jo ČIMPREJ (ali najkasneje do torka, 29.10.2019 do 20:00) zagotovite z rezervacijo termina  preko spletne strani https://axe-throwing.si/lokacija-ljubljana/ ali pišite na info@axe-throwing.si.

Pohitite, maksimalno število udeležencev je 60.

Več informacij: +386 (0) 40 87 87 38, info@axe-throwing.si