V Orehovem gaju vas na prostem, v senci mogočnega hrasta pričakuje poletno prizorišče za met sekire.  Pišite nam za termin na info@axe-throwing.si>>

sekiromet na prostem orehov gaj

Na voljo  je šest stalnih tarč v treh ogradah. Prizorišče je namenjeno podjetjem in skupinam od 10 oseb naprej, ki si želijo druženja v naravi.

PROGRAM ZA VSAKOGAR –   V VSAKEM VREMENU!
Povabite prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje. Metanje sekire ni šport na moč. V njem lahko najšibkejša sodelavka premaga najmočnejšega dedca v vašem podjetju. Po kratki šoli sekirometa, v kateri se poučimo o varnosti in tehniki metanja sekire, sledijo različne zabavne igre, ki prav vsem narišejo nasmeh na obraz, in to v vsakem vremenu, saj ima tudi prizorišče v Orehovem gaju svojo streho. Pred ali po sekirometu se lahko osvežite tudi s hladnimi pijačami in uživate v kulinarični ponudbi dneva v Orehovem gaju.

NEPOZABEN TEAMBUILDING

Program meta sekir, druženje v naravi, craft pivo in – po predhodnem dogovoru –  slastne dobrote izpod peke (sač), hrustljavo zapečen odojek ter podobne kulinarične mojstrovine Letne kuhinje  – pišite nam za ponudbo in rezervacijo termina: info@axe-throwing.si 

VARNOST: Programe smo uskladili tako, da lahko sledimo smernicam NIJZ za zagotavljanje varnosti pri športno-rekreativnih individualnih doživetjih na prostem.  Več o varnosti tule https://axe-throwing.si/sekiromet-na-prostem/

REZERVIRAJTE TERMIN V OREHOVEM GAJU

Rezervirajte svoj termin (90 minut vodenega zabavnega programa v terminih od četrtka do sobote med 15.00 in 21.00 uro) na prostem v senci mogočnih hrastov v Orehovem gaju v ljubljanskih Obrijah (Tomačevo). 

Preprosto: povabite prijatelje in izberite datum in termin prek spodnjega obrazca.  Plačate lahko na lokaciji (z gotovino, kartico ali aplikacijo mBills) ali pa vnaprej preko Paypala (pripročamo, da se izognemo čimveč stikom).

V primeru vprašanj nas pokličite na 040 87 87 38 ali nam pišite na info@axe-throwing.si.

Cenik: 17,5 €na osebo (pet in več igralcev), 21 € na osebo (trije ali štirje igralci), 24,5 € na osebo (en ali dva igralca) ter  8,75€ vstopnica za otroke do 18 let. Ponujamo tudi program za teambuildinge ali praznovanje rojstnih dni.

Piši nam za rezervacijo >>

Čimprej nam pišite za prost termin Sekirometa v Orehovem gaju >>

ali pa nas pokličite na 040 87 87 38
Piši nam za rezervacijo >>

Utrinki:  Sekiromet® v Orehovem gaju

Kako do nas?

– IZ BTCja – po Šmartinski cesti nadaljujte mimo City Parka čez obvoznico do odcepa levo za vas Šmartno (ob Savi). Nadaljujte po glavni cesti čez vasi Šmartno in Obrije. Ko se boste peljali mimo podjetja SITOGRAF in bo na vaši levi zmanjkalo hiš, glavna cesta zavije v levo, vi pa se (tik za tablo, ki označuje konec cone 30 km/h) na ovinku pri smrekicah po asfaltirani cesti spustite skozi gozd na prizorišče. Skupaj 1.9km. Dostop tudi po Jarški cesti in Koprivni poti.

– od Rondoja Tomačevo  – zapeljite na izvoz Tomačevo in vzporedno z obvoznico do prvega semaforja, kjer zavijete levo čez obvoznico v vas Tomačevo. Po nekaj 100 metrih od nadvoza nad obvoznico pridete do križišča, kjer je končna postaja avtobusa št. 19. Na križišču zavijete desno in nadaljujete po glavni cesti proti Šmartnem. Ko boste po 700 m prišli v strnjeno vas Jarše nadaljujete po glavni cesti. Ko na vaši levi zmanjka hiš v Jaršah se peljete še 200 metrov in (tik pred vasjo Obrije) na ovinku pri smrekicah zavijete levo in se skozi gozd spustite na prizorišče. Če ste prišli do podjetja SITOGRAF ste šli 200 metrov pradaleč. Skupaj 1.5km od končne postaje avtobusa št. 19.