V nedeljo, 17. maja med 14.00 in 18.00 uro vabimo na 45-minutni degustacijski program Sekiromet®a na prostem v Orehovem gaju!

Čaka vas 45-minutna šola metanja sekire, kjer bomo posekali vse zadržke. Naši inštruktorji bodo vsakomur z veseljem razložili pravila in pokazali tehniko metanja sekir, nato pa boste uživali v različnih, zabavnih tekmovalnih igricah – seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ in stalnem ohranjanju varne razdalje do ostalih udeležencev.

Varnost igralcev in zaposlenih je na prvem mestu, zato smo sprejeli dodatne preventivne ukrepe, ki veljajo za obiskovalce in inštruktorje >> https://axe-throwing.si/sekiromet-na-prostem/

Poleg demonstracijskega programa Sekirometa (45 minut, 10€ na osebo)  pa boste lahko na sončku uživali ob živi glasbi s pestro izbiro pijače in hrane. Število terminov je omejeno, zato vas prosimo za predhodno najavno na info@axe-throwing.si ali 040 87 87 38.

P.S. Vsa ostala varnostna pravila pa ostajajo nespremenjena. Naj spomnimo: obvezna je zaprta obutev (japonke in sandali niso dovoljeni).