Vabimo na usekano zabavo –  Sekiromet® na kar dveh lokacijah:

a) v našem indoor centru na Kajuhovi 35

b) na outdoor zabavi v naravi v Orehovem gaju!

Ne glede na to, za katero lokacijo se boste odločili, pa boste z metanjem sekire zagotovo presekali z rutino, odsekali skrbi in se ob tem na vso moč zabavali.*

Axe Throwing Europe® center  na Kajuhovi 35

Pridite na usekano zabavo Sekiromet® v naš mega center na Kajuhovi 35! Spet boste lahko vrgli sekiro v met in odsekali vse skrbi – seveda ob upoštevanju vseh varnostnih priporočil, ki si jih lahko preberete tule

Preventivni ukrepi na Kajuhovi>> 

Tako kot doslej igra Sekiromet® poteka pod vodstvom inštruktorja (ob ohranjanju varne distance 1,5 m), ki vam razloži pravila in pokaže pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah – seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ in stalnem ohranjanju varne razdalje do ostalih udeležencev.

Center Sekiromet® na Kajuhovi 35 v Ljubljani ponuja kar šest ograd z dvanajstimi tarčami, ki so med seboj ločene – za varnost je torej poskrbljeno, prav tako v centru ne sprejmemo več kot 50 oseb naenkrat.

Ob vnaprejšnji rezervaciji termina se veselimo vašega obiska – vse dni v tednu ob 15:00, 17:00, 19:00 in 21:00. Poleg prostora za metanje sekir imamo tudi ločen gostinski del, kjer lahko uživate ob pestri izbiri kraft piv.

Rezerviraj termin >>

Rezervirajte termin v Axe Throwing centru na Kajuhovi!

90 minut zabavnih igric pod vodstvom izkušenih inštruktorjev do resnega turnirja in prijetnega druženja!
Rezerviraj termin >>

SEKIROMET V OREHOVEM GAJU

V Orehovem gaju vas na prostem, v senci mogočnega hrasta pričakuje poletno prizorišče za met sekire.

Na voljo  je šest stalnih tarč v treh ogradah. Prizorišče je posebej primerno za podjetja in skupine od 10 oseb naprej, ki si želijo druženja v naravi, poleg metanja sekir pa lahko uživate tudi v kulinarični ponudbi letne kuhinje Orehovega gaja.

Rezervirajte svoj termin (90 minut vodenega zabavnega programa v terminih od četrtka do sobote med 15.00 in 21.00 uro) na prostem v senci mogočnih hrastov v Orehovem gaju v ljubljanskih Obrijah (Tomačevo).

P.S. Idealno za timbildinge!

Program meta sekir, druženje v naravi, craft pivo in – po predhodnem dogovoru –  slastne dobrote izpod peke (sač), hrustljavo zapečen odojek ter podobne kulinarične mojstrovine Letne kuhinje  – pišite nam za ponudbo in rezerervacijo termina: info@axe-throwing.si 

VARNOST: Programe smo uskladili tako, da lahko sledimo smernicam NIJZ za zagotavljanje varnosti pri športno-rekreativnih individualnih doživetjih na prostem.  Več o varnosti tule https://axe-throwing.si/sekiromet-na-prostem/

Sekiromet® v Orehovem Gaju >>

Rezerviraj Sekiromet® v Orehovem gaju!

90 minut vrhunske zabave pod vodstvom izkušenih inštruktorjev - od četrtka do sobote med 15.00 in 21.00 uro - ob vnaprejšnji rezervaciji.
Sekiromet® v Orehovem Gaju >>

SEKIROMET® NA VAŠI LOKACIJI

Z MOBILNIM SEKIROMETOM PRIDEMO TUDI DO VAS!

Mobilna različica Sekiromet® lahko popestri tudi vaš dogodek! Poskrbite za presenečenje vseh zbranih z nadgradnjo vašega piknika, rojstnodnevne zabave ali teambuildinga. Zabavni program poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorjev in se konča s turnirjem s priznanji in medaljo za zmagovalca. Prav tako pa imamo “notranjo mobilno enoto”, ki jo lahko postavimo kjerkoli.

Pišite nam za okvirno rezervacijo in podrobnejšo ponudbo >> info@axe-throwing.si

ROJSTNI DNEVI NA SEKIROMETU IN DARILNI BONI

Namig za vse tiste, ki ste imeli v tem času rojstni dan in ga niste mogli praznovati – povabite na metanje sekire! Da bo tokrat praznovanje res nepozabno, povabite na metanje sekire. Pripeljite prijatelje, družino, sodelavce – Sekiromet® bo navdušil vsakogar! Za praznovanje rojstnih dni priporočamo naše posebne rojstnodnevne pakete >> KLIK

Če iščete darilo za nekoga, ki je imel rojstni dan, so darilni boni odlično darilo >> LINK

Vse darilne bone, ki so pretekli v času karantene, bomo z veseljem podaljšali za dva meseca.

TEAMBUILDING IN SLUŽBENE ZABAVE

Popestrite vrnitev v službo z nepozabnim teambuildingom, ki bo vam in vašim sodelavcem še dolgo ostal v spominu. Naj spomnimo – metanj sekire ni šport na moč. Tukaj lahko najšibkejša sodelavka premaga največje dedca.

Izbirate lahko med različnimi teambuilding paketi s praktično nagrado in medaljo >>

VEČ INFO O PROGRAMIH NA KAJUHOVI v Ljubljani

VEČ INFO O PROGRAMIH NA PROSTEM v Orehovem gaju

Rezervacijo lahko opravite preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani, maila info@axe-throwing.si ali telefona 040 87 87 38.