Navdušeni tekmovalci različnih starosti, ki so nas obiskali v zadnjem času so potrdili, da je Sekiromet™ res izvrstna zabava za vsakogar! Odločili smo se, da bomo Sekiromet™ še bolj prilbižali družinam in zato pripravili dve novosti, ki vam bosta gotovo všeč!

NOVO: OTROŠKA VSTOPNICA IN SOBOTNE UGODNOSTI

V naš cenik smo dodali novo kategorijo

1) ugodnejšo vstopnico za otroke in mladoletnike po prepolovljeni ceni namesto 17,5 € le  8,75 €  (Otroci do 18 leta lahko igrajo v družbi starša ali skrbnika.)

2) In prav zato smo vse sobote v januarju in februarju smo proglasili za dni, ko si lahko s promo kodo SOBOTA20  vse naše vstopnice privoščite še 20 % ceneje!

Velja za vse, ki pridete k nam v soboto:  družine in družbe, prijatelje in sodelavce.

Metanje sekire je primerno za vsakogar. Še več! Iščete idejo za dober zmenek? Ste garažni metalec sekire, ki bi končno rad zablestel? Se preprosto želite malo družiti s prijetno usekanimi soigralci? Na odprte dogodke lahko pripeljete svoje punce, fante, otroke, vnuke, babice in dedke, starše in celo pse. Tudi volki samotarji so dobrodošli.

In kaj je najboljše? Prav nobenega predznanja ne potrebujete. To ni igra moči, pomembna je tehnika in prava zagnanost! Program poteka pod vodstvom naših inštruktorjev, ki razložijo pravila in poskrbijo za varnost. V uri in pol boste slišali predstavitev in videli demonstracije, imeli nekaj poskusnih metov, tekmovali v zabavnih igricah in zaključili z čisto pravim – taresnim turnirjem na izpadanje.

Sobotni sekiromet OTROŠKA VSTOPNICA

7,00na otroka
  • PREJ 8,75 €

Sobotni sekiromet ODRASLI - pet ali več oseb

14,00na osebo
  • PREJ 17,5 €

Sobotni sekiromet ODRASLI - tri ali štiri osebe

16,80na osebo
  • PREJ 21€

Sobotni sekiromet ODRASLI -ena ali dve osebi

19,60na osebo
  • PREJ 24,5 €

SOBOTNI DRUŽABNI SEKIROMET™. Za koga je primeren?

Za vse OČETE, ki bi sinove in hčere končno radi peljali nekam, kjer bo bolj zanimivo in zabavno od vseh računalniških igric

Za SINOVE, ki vedno radi počnejo kaj, kar se jim zdi na meji prepovedenanega.

Za HČERE, ki bi rade pokazale, da lahko napokajo vse

Za MAME, ki jim je varnost družine na prvem mestu, da dokažejo, da imajo tudi one jajca

Za DEDKE in BABICE, STRICE in TETE in druge širše družinske člane, ki bodo veseli vabila in spremembe za uvod v družinsko srečanje ali praznovanje

In tudi:

Za vse FANTE, ki radi naredijo vtis z usekanimi idejami in se radi pobahajo, da vedno zadenejo v cilj

ZA PUNCE, ki fantom rade pričarajo presenečanja, najprej z izvirnim vabilom, kasneje pa s prikazom nepričakovanih veščin

In tudi:

Za VSE DRUŽBE, ki iščejo nov izziv, nov prostor za druženje, novo dejavnost za uvod v večerne zabave

Za POSLOVNEŽE (ž in m), ki jih teži stres in iščejo nov, drugačen ventil za sproščanje negativnih energij

Za VSE, ki jih morda skrbi kam gre ta svet in se zavedajo, da je treba  računalnike in mobitele včasih zamenjati s čem bolj prvinskim, primarnim, osnovnim, kar sekira kot praorodje in orožje zagotovo je

Za VSE, ki iščejo nov, zabaven a hkrati zelo resen šport, kjer lahko postanete celo Državni prvak

Za VSE, ki se ne morejo upreti nakupu, če posedujejo promo kodo za 20% popust (SOBOTA20)

Kako rezervirati?

Enostavno – preko rezervacijskega sistema na naši spletni strani – pri prijavi napišite v okence promocijska koda SOBOTA20 in končni znesek bo zmanjšan za popust. Plačate lahko na lokaciji ali s kreditno kartico ob rezervaciji preko PayPala.

REZERVIRAJ