Na Halloween turnirju v Sekiromet®u so padali rekordi!

Prvič se je na turnirju v Sekiromet®u pomerilo kar 16 deklet, ter dvakrat toliko fantov.

Dobili smo tretji podpis v klubu 64 in tudi novega člana v klubu 60 (pozor, tu ne gre za leta: 64 je maksimalno število točk, ki jih lahko zbereš v desetih metih, 60 točk pa zbereš, če desetkrat zapored zadaneš točno v sredino). Petru Arčonu čestitamo za 64 točk in Andražu Lavtižarju za 60!

Kako pa smo se odrezali na turnirju pod vodstvom legendarnega axeperta Anžeta, ki je turnir odvodil s takim navdušenjem, da je skoraj izgubil glas?

Pri moških se je najbolje odrezal kapitan Jack Sparrow, aka Peter Arčon, ki je v zadnjem krogu prepričljivo osvojil vseh 64 točk.

Pri dekletih pa je svojo sekironajbolj začarala Andreja Zrimšek!

Čestitke!

Lepo je bilo spet videti nekatere od udeležencev zimske lige, ki se že pripravljajo na novo sezono, tako sta na stopničkah seveda stala tudi Aša Grahelj in Miran Vidic. Zimska sezona sekirometa bo napeta!

Turnir je bil še bolj zanimiv, ker smo med tekmovalci smo tokrat gostili tudi igralca iz Francije – trikrat hura za Alexa.

Poleg tega pa je bilo vzdušje  na noč čarovnic še posebej strašljivo:

Izvirnemu jezersko solčavskemu pastirju, oblečenemu v pristen pulover in nogavice, spletene iz volne avtohtone pasme ovc, je konkuriral kolega z Gorenjske, med nami se je sprehajalo kar nekaj zombijev, ki jih je okužil virus iz bolnišnice, izpod Slivnice je priletela cela ekipa čarovnic,  axetrovertirana oseba je prišla pod nadzorom psihiatra, specialista za “nesekirancijo”, videti je bilo tudi gusarje, krokodile, hudiča, vampirja, ter kar nekaj likov, ki so ušli iz najbolj strašnih grozljivk  aka slasherjev.

Glavno nagrado za najbolj strašno masko – tekmovali so tisti, ki so se upali sami s sabo soočiti v foto ogledalu “Mirrorbooth” (hvala Fotoprikolica.si!) – smo izbrali med fotografijami skupin, najbolj so nas prestrašili zvezdniki grozljivk – “slasherjev” – sekiro (in ne žag!) so vihteli Freddy Krueger, Jason Voorhees, Ghostface in Joker skupaj s svojimi, še zelo živimi žrtvami!

Pod taktirko D.J. Uroša (Zabavaj. me) se je vrtela odlična glasba, povsem v slogu pokrovitelja turnirja Rock Radia. Čisti rock!

Še enkrat se je izkazalo, da je Sekiromet izvrstna priložnost za zabavno druženje v prijetni  – ravno prav  – usekani družbi. (Že veste, kje se boste s sodelavci pozabavali v prednovoletnem času? Če ne imamo namig tule >>)

Za odlično zabavo hvala vsem tekmovalcem, skrbnim inštruktorjem in vodji turnirja Anžetu, D.J. Urošu, Boštjanu in ekipi Fotoprikolica.si, vedno nasmejanemu Andražu iz Potujoče kuhinje Orehovega gaja za tematsko črne pulled pork sendviče, ter pokrovitelju ROCK RADIO! Sekiromet seka!

Še nekaj magičnih utrinkov s Halloween turnirja, ki jih je ujelo Čarobno ogledalo Fotoprikolica.si najdete v galeriji na Facebooku: https://www.facebook.com/axe.throwing.europe/posts/2453702421418198