Včeraj, 30. januarja 2019 je v našem Axe Throwing Europe™ centru na Kajuhovi 35 potekal drugi turnir zimske lige v Sekirometu™, ki šteje za kvalifikacije na državno prvenstvo WATL SLOVENIA 2019.

V Sekirometu™ se je pomerilo kar 27 tekmovalcev in 5 tekmovalk, ki so se preizkusili v metanju sekir v napetem, toda nadvse prijateljskem in družabnem vzdušju. Vsak od 32 tekmovalcev je nastopil v štirih dvobojih z naključno izbranim soigralcem. V vsakem dvoboju ima – kot to zapoveduje sistem WATL –  vsak igralec na razpolago 10 metov.  Le v zadnjem metu pa lahko cilja tudi modro piko (Kill shot), ki prinese kar 10 točk. Tako maksimalni rezultat sestavlja  9 metov x po 6 točk (bill’s eye)  + 10 točk (killshot) v zadnjem krogu = 64 točk.

PRVI ČLAN KLUBA 60!

Junaka, ki bi dosegel 64 točk sicer še nimamo, se pa je včeraj prvič zgodilo, da je tekmovalec zadel v center kar 10x zaporedoma in se kot prvi Slovenec uvrstil na prestižno lestvico kluba 60! Junak Zlatko Pernoster, ki se je podpisal na zid slavnih,  je izdal svoj recept >>

Nazaj k turnirju >> 

ZMAGOVALCI DRUGEGA TURNIRJA

Na drugem turnirju v sekirometu je zmagal ZVONE TURK, na drugem mestu  GREGA FURLAN in na tretjem prvak prvega turnirja, SIMON ŠEGA.

Skupna lestvica rezultatov TULE>> 

Utrinki v fotogaleriji spodaj.

PRIJAVI SE NA TURNIR

Zadnja priložnost, da se pridružite boju za državnega prvaka v Sekirometu™!

Ne spreglejte! Zdaj je vaša zadnja priložnost, da se pridružite boju za državnega prvaka v Sekirometu™. Vabljeni k prijavi na tretji turnir, ki bo 13. februrarja 2019!
PRIJAVI SE NA TURNIR

Prijavite se na Zimsko Ligo – nič še ni zamujeno – ter ne spreglejte KLUBSKIH UGODNOSTI!