Inštrukotr-ica Sekirometa™ v Axe Throwing Europe centru v Ljubljani! 

Najbolj huda služba! Če bi rad/rada oblekel/-a tole res hudo majico in se preizkusil/-a v vlogi inštruktorja #sekirometa – axeperta – v Axe Throwing Europe centru na Kajuhovi? 

POGOSTA VPRAŠANJA

Delovni čas?

Odvisno od letnega časa in želja naročenih skupin. Najpogostejši termini so vsak dan ob 15.00, 17.00, 19.00 in 21.00 uri. V decembru na primer delamo na polno, veliko dela se pričakuje tudi v zimskih mesecih. V letu 2019 sicer načrtujemo tudi več turnirjev, odprtih vikend dogodkov, gostovanj v drugih mestih ipd.

Kakšno je plačilo?

10 eur bruto na uro (strošek podjetja ne glede na to, kako se plačuje) .

Kakšna znanja potrebujem za axe-perta?

Ničesar. Vse vas naučimo mi. Če ste vsaj povprečno motorični in znate delati z ljudi, potem vas izobrazimo v nekaj dneh. zaželeno pa je, da ste družabni in komunikativni, obenem pa znate biti tudi resni – pri sekirometu je namreč varnost na prvem mestu in naloga inštruktorja je, da svoji skupini, ki jo spremlja ves čas 90 minutnega programa, razloži pravila, jim pokaže, kako metati sekiro  ter vodi in animira zabavni program, ki prek različnih iger vodi do sklepnega turnirja.   

So zaželena še kakšna druga znanja?

Prednost bodo imeli kandidati, ki se znajdejo tudi za šankom in na blagajni in govorijo še kak tuj jezik. 

Kakšen obseg dela lahko pričakujem?

Na začetku gre za študentsko oz. popoldansko delo.  A odvisno od vaše fleksibilnosti, sposobnosti in pripravljenosti na opravljanje še drugih nalog v podjetju lahko prerase tudi v kaj več. Splošno pravilo: večji multipraktik kot si, več lahko delaš. Seveda pa je obseg dela odvisen tudi od vašega interesa. Nekdo bo morda prišel pomagat samo v največji gneči, spet drugi se bo morda že v kratkem želel zaposliti pri nas.

Kakšne so možnosti mojega nadaljnjega razvoja?

Pri širjenju podjetja bomo potrebovali ljudi z organizacijskimi znanji, sposobnostjo projektnega vodenja in prodaje.

POSTOPEK PRIJAVE

Pošljite mail na info@axe-throwing.si, v katerem napišete:

1) kontaktne podatke

2) status (študent, sp, drugo)

3) relevantne izkušnje

4) znaje tujih jezikov ipd  

5) zakaj ste prav vi pravi axe-pert

Prijave bomo obravnavali periodnično. Pa ne se preveč sekirat!