sekirometAxe Throwing Europe™ na Kajuhovi je včeraj ( 03.04. 19.) gostil šesti turnir zimske lige v metu sekire, ki je postregel z novimi rekordnimi dosežki. ZLATKO PERMOSER  se je v enem dnevu zapisal v Klub 60 in prav tako v Klub 64.  V seriji 40 metov se je približal tudi turnirskemu rekordu in tako dosegel skorajda vse, kar se da doseči. Čestitamo!

A včerajšnji turnir je postregel še z enim vrhunskim rezultatom. ZVONETU TURKU je uspelo kar dvakrat doseči 60 točk in se je kot četrti član vpisal v klub 60. Meti so vse bolj natančni, število točk se viša. Postaja vse bolj napeto in sumimo, da bomo že na naslednjem, sedmem in obenem zadnjem turnirju pred velikim finalom  morda že slavili osvojenih magičnih 256 maksimalnih točk!

ZMAGOVALCI ŠESTEGA TURNIRJA

Na šestem turnirju je zmagal ZLATKO PERMOSER (236 točk), drugi je bil ZVONE TURK (227 točk) in tretji ROBERT LISAC (216 točk).

V skupnem seštevku še vedno vodi SIMON ŠEGA (1282 točk), tik za petami mu je ZVONE TURK (1271 točk) in na tretjem mestu ZLATKO PERMOSER (1254 točk). Boj za prvo mesto je odprt in bo napeto do zadnjega meta.

Rezultate si lahko ogledate TULE

Zadnji, sedmi, turnir napovedujemo za 17.04.2019. Vabimo vse izkušene tekmovalce prejšnjih turnirjev, navdušence vsakodnevnih terminov in vse tiste, ki si želite biti del usekane zabave, da se nam pridružite in občutite, zakaj se naši tekmovalci tako radi vračajo, da smo postali že pravi prijatelji.   

Več o turnirjih tukaj >>

 

Kako je bilo na šestem turnirju v metu sekire pa tudi v video prispevku –  videodokumentiral je Robert Lisac, ki je -poleg tega – da odlično meče sekiro, tudi profesor športne vzgoje, trener borilnih veščin. Če vas zanima kako (p)ostati fit, gibljiv in v izvrstni formi, vedno dobre volje in kako dosegati izvrstne rezultate na turnirjih pa se kar naročite na Robertov YouTube kanal