Rezultati prvega turnirja zimske lige v Sekirometu™

Včeraj, v sredo, 16. januarja zvečer smo dobili prvega zmagovalca sedmih turnirjev v Sekirometu™ – ki bodo šteli za uvrstitev na Državno prvenstvo v sekirometu WATL SLOVENIA maja 2018. Na včerajšnji tekmi se je v Sekirometu™ pomerilo 22 tekmovalcev, 18 moških in 4 ženske.

Tekmovalci so se pomerili v naključnih parih v štirih krogih  – vsak je vrgel po deset metov na krog, štelo je skupno število točk, v končnem seštevku pa bo odločalo tudi število zmag.

Zmagal je Simon Šega, ki je dosegel skupno 207 točk in štiri zmage
Drugo mesto je zasedel Aleš Lapuh s 188  točkami in tremi zmagami
Tretje pa Pero Basarič s 187 točkami in tremi zmagami

Najvišje število točk v enem krogu sta dosegla Simon Šega in Aleš Lapuh s 56 točkami – na prvega člana kluba 60+ pa še čakamo.

Celotna lista  rezultatov je objavljena tule: Rezultati Zimska liga 16januar19

POMEMBNO! NIČ NI IZGUBLJENO, ČE STE MANJKALI NA PRVEM TURNIRJU

Če vas na prvem dogodku ni bilo zraven, lahko vse nadomestite na naslednjem turnirju, ki bo  30. januarja. Za kvalifikacijo na DP je potrebna udeležba na najmanj petih ligaških dogodkih od sedmih. Po pravilih WATL lige, lahko manjkate na dveh od sedmih dogodkov v fazi predtekmovanja, vendar je treba odsotnost na dogodku nadoknaditi z dvakratnim številom metov na naslednjem dogodku. Za uvrstitev na DP šteje torej 7 sedem dogodkov.  Termini predtekmovanj so 13.2,. 6.3, 20.3, 3.4, 17.4), državno prvenstvo pa bo 15. maja. Vsak dan tekmovanja opravite 4 tekmovalne dvoboje po 10 metov. Maksimalno število točk na posamezno tekmo/dan/ligo je 64/256/1792.

Prijavite se tretji turnir 13.2. 

Klubski termini za vse, ki bi pred turnirji več trenirali – klubske cene

Posebej za tekmovalce Zimske lige in največje ljubitelje sekirometa smo pripravili posebno klubsko ponudbo.

POSEBEJ UGODNA CENA TERMINA

Vsako nedeljo od 15:00 do 20:00 in ob drugih posebnih priložnostih (pred turnirji) je na voljo omejeno število mest za trening. Tarčo si boste delili z največ 4 drugimi sekirometalci.

Cena: samo 10€ na uro.

ENA BREZPLAČNA URA TRENINGA TEDENSKO

Za vse tiste, ki plačate celotno prijavnino na zimsko ligo v vrednosti 99€ (prijavnica vključuje kar 8 dogodkov) pa imamo še eno posebno ugodnost – eno brezplačno uro Sekirometa™ na teden v nedeljskem ali posebnem terminu za trening.

Za trening termine je potrebna predhodna najava.

Prijavi se na klubski termin

Prijava na termin za trening

ob nedeljah od 17.00 do 20.00
Prijavi se na klubski termin

IN ŠE ZADNJA NOVOST – družinam prijaznejša ponudba! 

Ker se je Sekiromet™ izkazal za izvrstno družinsko zabavo, smo v naš cenik smo dodali novo kategorijo: ugodnejšo vstopnico za otroke in mladoletnike po prepolovljeni ceni 8,75€ (velja za vse do 18 leta starosti!).

In to še ni vse:

v januarju in februarju smo ceno približali tudi družinam:  vse sobote smo proglasili za dni, ko si lahko s promo kodo SOBOTA20 vse naše vstopnice privoščite še 20 % ceneje!  Velja za vse: družine in družbe, prijatelje in sodelavce. Za sobotno otroško vstopnico boste s popustom odšteli 7 €, za odrasle pa od 14 € naprej.

Rezervirajte čimprej: https://axe-throwing.si/lokacija-ljubljana/

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

Nadaljuj na stran ZIMSKA LIGA >>