Peti turnir zimske lige v Axe Throwing Europe™ Ljubljana, 20. marca 2019

Včerajšnji peti turnir zimske lige v metu sekire, ki šteje za kvalifikacije na državno prvenstvo WATL SLOVENIA 2019, bo ostal zapisan v zgodovino. ZVONE TURK je postal prvi, ki mu je uspelo v desetih metih nametati vse možne točke in se je tako kot prvi včlanil v eminentni Klub 64! Poleg tega je v seriji 40 metov zabeležil še turnirski rekord s kar 238 točkami, kar pomeni za kar 18 točk izboljšan rezultat prejšnjega turnirja. Čestitamo!

A to včeraj še ni bilo vse. Naraslo je tudi članstvo v klubu 60+, torej tistih, ki jim v desetih metih uspe nametati več kot 60 točk. Novi člani so: SIMON ŠEGA, ki je včeraj metal dvojno serijo in članstvo potrdil s kar štirimi rezultati čez 60 in BERNARD ŠUTIĆ, ki je magično mejo prestopil še dvakrat.

Očitno je polna luna dobro vplivala na vse tekmovalce, saj so praktično vsi izboljšali svoje rezultate. Verjeli ali ne – več kot tretjina vseh sekirometalcev je včeraj presegla magičnih 200 točk v 40 metih, kar je bila na prejšnjih turnirjih samo pobožna želja in nedosegljiv prag za večino.

Naslednji turnir napovedujemo za 3.4.2019. Vabljeni vsi: izkušeni udeleženci prejšnjih turnirjev, navdušenci iz naših vsakodnevnih sekirometaških terminov, samouki, ki sekire vihtite doma, pa bi se končno radi pomerili še s kom, kot tudi popolni začetniki, ki jim pred turnirjem omogočamo kratko uvajanje. Več o turnirjih tukajPRIJAVE tukaj>>

Še več: vabljeni tudi vsi navijači, gledalci in radovedneži. Naš center je odprt za vse!

ZMAGOVALCI PETEGA TURNIRJA

Na petem turnirju v sekirometu je torej zmagal ZVONE TURK (238 točk), drugi je bil BERNARD ŠUTIČ (233 točk) in tretji MIRAN VIDIC (224 točk). V skupnem seštevku še vedno vodi SIMON ŠEGA (1.076 točk), za petami pa sta mu ZVONE TURK (1.044 točk) in ZLATKO PERMOSER (1.018 točk)

REZULTATI

Oglejte si stran z rezulati turnirjev:  REZULTATI >>

NE SPREGLEJTE:  Posebej za tekmovalce Zimske lige in največje ljubitelje meta sekire, ki bi pred termini radi dodatno potrenirali, smo pripravili posebno klubsko ponudbo >>

GALERIJA