Ne spreglejte USEKANIH FEBRUARSKIH SOBOT!

Vseh pet sobot v mesecu februarju – od prve, 1.2. pa do zadnje 29.2., bodo naša vrata med 15.00 in 21.00 uro široko odprta.

To pomeni, da lahko v tem času na Sekiromet® uletiš brez predhodne rezervacije in si ob kakem craft pivu, dobri glasbi in družbi bradatih sekirometalcev pogledaš*, kako zgledajo leteče sekire in zakaj vsi tako navdušeno vpijejo, ko se le-te zapičijo v mehak les …

Naši inštruktorji bodo vsakomur z veseljem pokazali par metov za pokušino.  Če te bo pritegnilo (opozorilo: zelo zabano je!), pa se lahko v Sekirometu® pomeriš  v celotnem, uro in pol dolgem zabavnem programu pod vodstvom inštruktorja po posebej ugodni ceni za vse uporabnike mBills ali tiste, ki boste to postali!

-20% na redne cene vstopnic pri plačilu z mBills!

Povsem preprosto; na telefon si naložite mBills aplikacijo (to vam vzame le minutko. Mimogrede se ustavite na katerikoli Petrolovi črpalki, da jo aktivirate in nanjo naložite nekaj dobroimetja – in že lahko  odsekate stroške, plačujete brez provizij, Sekiromet® pa igrate 20% ceneje. Ob plačilu z aplikacijo mBills pa tudi: »Eno pivo plačaš, drugega časti mBills«

Priletite mimo, pridite poskusit! 

Prijavite se - še je čas!

Vam je všeč? Še se lahko prijavite na Državno prvenstvo v Sekirometu!

Naslednji kvalifikacijski turnir bo 12. februarja (in še 18. marca in 15. aprila - 15. maja pa sledi veliki finale - Državno prvenstvo v Sekirometu WATL SLOVENIA 2020. Še je čas, prijavite se!
Prijavite se - še je čas!

*Dnevi odprtih vrat so priložnost za vse, ki bi si radi ogledali prostor in spoznali najzabavnejši program za praznovanje rojstnega dne, obletnic, družinskih praznovanj, fantovščin, dekliščin, ločitvenih zabav ali usekanih tim buildingov.

** Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!