NOVO!  Axe Throwing Europe® vabi na #Sekiromet® na prostem! Ponovno se odpira outdoor enota v Orehovem gaju.

Super priložnost za zabavo, ki odseka vse skrbi –  in še na svežem zraku, v prečudoviti naravi in v skladu s smernicami za preprečevanje širjenja korona virusa.

Tako kot doslej igra Sekiromet poteka pod vodstvom inštruktorja (z distance), ki vam razloži pravila in pokaže pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu (kot doslej) uživali v zabavnih tekmovalnih igricah – seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ in stalnem ohranjanju varne razdalje do ostalih udeležencev.

Varnost igralcev in zaposlenih je na prvem mestu. Zato smo ob upoštevanju visokih higienskih standardov in varnostnih napotkov, smo sprejeli dodatne preventivne ukrepe, ki veljajo za obiskovalce in inštruktorje: 

  • igra Sekiromet® se odvija kot športno-rekreativna individualna igra na prostem, ob upoštevanju priporočene distance med obiskovalci

  • igralci morajo igro rezervirati vsaj 4 ure vnaprej preko spletnega rezervacijskega sistema (telefona ali maila), da ne prihaja do gneče

  • priporočamo, da se ob rezervaciji opravi tudi plačilo storitve: najlažje je preko paypala, lahko pa vam pošljemo tudi predračun – da se zmanjša število stikov.

  • ob prihodu (deset minut pred začetkom termina), si morajo obiskovalci razkužiti roke. Ves čas so na voljo dezinfekcijska sredstva za razkuževanje rok.

  • igralce sprejme inštruktor, ter z razdalje najmanj 1,5 m razloži pravila.

  • igralci morajo s podpisom potrditi, da se strinjajo s pravili in splošnimi pogoji (ki so izobešeni na lokaciji, objavljeni na spletni strani). Vsak  igralec prejme svojo izjavo in svoj razkužen svinčnik. Igralci si nato roke še enkrat razkužijo.

  • inštruktor izjave shrani in razkuži svinčnike ter roke, nato igralcem izroči vsakemu svojo, razkuženo sekiro.

    Sekir si igralci ne menjajo med sabo.

  • ob zaključku igre, igralci odložijo sekire na posebej označeno mesto, kjer se jih kasneje razkuži za ponovno uporabo.

  • za vsako ekipo inštruktor razkuži površine, ki se prišle v stik z igralci

  • sproti spremljamo napotke NIJZ in Ministrstva za zdravje Republike Slovenije

Priporočila za obiskovalce:

  • igre naj se udeležijo le povsem zdravi igralci ob predhodni rezervaciji. V primeru, da zbolite, ostanite doma.

  • roke si pred samo igro (ob prihodu) skrbno umijte z milom in vodo ali razkužite z razkužilom za roke z najmanj 60 % etanola.

  • držite se splošnih napotkov za preprečevanje širjenja korona virusa, ki jih objavlja NIJZ (link) in pazite, da se z rokami ne dotikate oči, nosu in ust.

  • sekir ne menjate in se ne približujete drugim igralcem

Zunanja enota Sekirometa® bo odprta od ČETRTKA do SOBOTE. Termini igre so predvideni  ob 15:00, 17:00 ali 19:00. Obvezne so rezervacije vnaprej, priporočamo, da termin vnaprej tudi plačate preko PayPala ali predračuna.

Rezervacijo lahko opravite preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani, maila info@axe-throwing.si ali telefona 040 87 87 38.

V ponudbi tudi pestra izbira pijače in hrane iz Letne kuhinje Orehovega gaja.

 

P.S. Idealno za timbildinge!

Program meta sekir, druženje v naravi, craft pivo in – po predhodnem dogovoru –  slastne dobrote izpod peke (sač), hrustljavo zapečen odojek ter podobne kulinarične mojstrovine Letne kuhinje  – pišite nam za ponudbo in rezerervacijo termina: info@axe-throwing.si 

Odsekajte skrbi in vrzite sekiro v met!

PS: Vsa ostala varnostna pravila pa ostajo nespremenjena. Naj spomnimo: obvezna je zaprta obutev (japonke in sandali niso dovoljeni).